Home » Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort, opgericht in 1975.

Rijschool Amersfoort maakt graag even kennis. Tot onze trots kunnen wij je vertellen dat wij al in 1975 zijn opgericht door Co Martens. Wij zijn een relatief kleinschalige autorijschool. Maar juist daardoor bieden wij je altijd een persoonlijke aanpak. Zo rij je niet steeds bij een andere instructeur. Door het lessen bij je eigen rijleraar kan hij al snel bepalen wanneer je rij-examen kunt doen. Ook is het belangrijk om te vermelden, dat je les krijgt in de omgeving van Amersfoort. Dat is ook waar je examen zult doen. Je rijleraar gaat altijd met je mee naar het praktijkexamen. Wij zijn er trots op dat onze leerlingen een hoog slagingspercentage hebben. Wij zitten 15% boven het landelijk gemiddelde!

 

Lessen vanaf 16,5 jaar

Bij rijschool Amersfoort kunnen de jongelui al vanaf 16,5  jaar rijles krijgen. Jong geleerd is oud gedaan!

 

Complete lespakketten of les per uur

Je kan bij ons een lespakket nemen. Dat houdt in dat je een vast aantal lessen krijgt inclusief een praktijkexamen. Er wordt lesgegeven in jonge, goed onderhouden leswagens. Je kan kiezen uit twee verschillende pakketten.

Pakket 1  bestaat uit 20 rijlessen van zestig minuten, inclusief het praktijkexamen. Dit pakket kost € 919,00.

Pakket 2 bestaat uit 14 rijlessen van zestig minuten, inclusief het praktijkexamen. Dit pakket kost € 699,00.

 

Rijles per uur

Je kan ook per uur rijles krijgen. Een les van zestig minuten kost € 42,00.

 

Tussentijdse Toets (TTT)

De Tussentijdse Toets (TTT) is een rijexamen die net als het echte  praktijkexamen verloopt. Zo kan je alvast wennen aan het praktijkexamen. Het zal je helpen om minder nerveus te zijn. Je wordt gewoon door een examinator van het CBR getest en alle onderdelen van het praktijkexamen worden behandeld. Je instructeur van rijschool Amersfoort gaat dan ook altijd met je mee. Dit zal je al tijdens je rijopleiding duidelijk maken, of je er al aan toe bent om praktijkexamen te doen. Het examen kost € 177,00.

 

Faalangstexamen

Een faalangstexamen duurt langer dan een gebruikelijk examen, namelijk 80 minuten in plaats van  55 minuten. De CBR examinator is daar apart voor opgeleid. Je mag tijdens het faalangstexamen een paar keer om een time out vragen. De rijinstructeur van rijschool Amersfoort zal je vanaf je eerste les begeleiden met je faalangst. Zo kun je in je eigen tempo examen doen. De kosten voor het faalangstexamen zijn € 260,00.

 

Praktijkexamen B

Het praktijkexamen B kost € 220,00.