Home » Rijschool Leusden

Rijschool Leusden

De weg op met  rijschool Leusden

Met al meer dan 40 jaar aan ervaring in het begeleiden van cursisten naar hun rijbewijs, is rijschool Leusden een van de beste Rijscholen in Utrecht en Omgeving. Bij rijschool Leusden heb je dan ook zekerheid dat je een stevige en stabiele opstap hebt naar zelfstandig weggebruik. Het kan zijn dat je talent hebt om een automobilist te zijn, in dat geval hoef je bij rijschool Leusden niet alsnog continu grote pakketten aan te vragen.

Rijschool LeusdenDe lessen bij rijschool Leusden duren 60 minuten. Onze ervaringen wezen keer op keer uit dat een kortere les onvoldoende was om de cursist optimaal te laten presteren. Een langere les was juist vaak uitputtend, waardoor er al snel onder-prestatie op de loer lag. Daarom krijg je bij rijschool Leusden 60 minuten, waarin je ook echt les krijg. Je leert eerst hoe het is om in de auto te zitten bij rijschool Leusden. Zo leer je inschatten hoe “groot je ineens bent”, om de auto op de juiste manier te besturen.

Natuurlijk letten we vooral op kijkgedrag en jouw kennis van de verkeersregels. Het is niet makkelijk om de auto te leren besturen, kijkgedrag te ontwikkelen en tegelijkertijd de verkeersregels toe te passen. De instructeur van rijschool Leusden ondersteund je daarom vooral in het begin veel: tips en trucs om je aandacht te verspreiden en om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen. Wanneer je de basis eenmaal hebt gegrepen, zal de instructeur zich vooral gaan richten op de zelfstandigheid. Hij laat je dan zo snel mogelijk zelfstandigheid vinden in de auto en op de weg, zodat je al snel zelf andere dingen kunt gaan leren.

Alle instructeurs van Rijschool Martens zijn professioneel opgeleid en goedgekeurd door het BOVAG. Het BOVAG is een instelling die toezicht houdt op de professionaliteit van instructeurs en daarmee de kwaliteit van de lessen voor cursisten garandeert.

Wil je meer weten over Rijschool Martens? Op de website vind je informatie over onze auto’s, de verschillende mogelijkheden in lessen en cursussen en nog veel meer! Ook vind je hier een contactformulier om een offerte aan te vragen of je in te schrijven voor je eerste les.